Виставку дитячих робіт представили у Центральній міській бібліотеці №4 для дорослих

У етно-центрі зараз представлена до уваги відвідувачів не просто виставка, а доказ того, що сучасне підростаюче покоління не хоче забувати традицій минулого, хоче пізнавати світ і вивчати мистецтво таким, яке воно є.

Світлана Козелко, завідуюча бібліотеки розповіла:

  • Назва нашої виставки «Я і Україна», її організувало творче обєднання «Берегиня», а саме викладач школи №14, Уляна Зелінка, яка є вчителем образотворчого мистецтва.
  • unnamed (19)
    unnamed (19)

Жінка зібрала учнів 8-11 класів та вміло поєднала не лише відкриття-виставку, але й одночасно у бібліотеці провели майстер-клас, де всі охочі навчалися малювати квіти самчиківського розпису.

unnamed (18)
unnamed (18)

  • Тут представлені не лише художні малюнки, а й картини у техніці виконання «квілінг», вітражні картини, картини-крапанки, ляльки нитянки, пасхальні яйця виготовлені за допомогою бісеру, - провела невеличкий оглядовий екскурс пані Світлана.
  • unnamed (17)
    unnamed (17)

У цій бібліотеці зазвичай влаштовують майтеркласи та організовують виставки з гончарства, художні виставки, виставки солідних відомих художників, а на цей раз зробили маленький світ руками підростаючого покоління.

unnamed (16)
unnamed (16)

unnamed (11)
unnamed (11)

unnamed (12)
unnamed (12)

unnamed (13)
unnamed (13)

unnamed (14)
unnamed (14)

unnamed (15)
unnamed (15)

unnamed (9)
unnamed (9)

unnamed (10)
unnamed (10)

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео