Оксана Бучко

Музиканти рок-гурту Kutless готові спілкуватись з тернополянами 24 години (фото, відео)

DSCN8791

Зіграти рок на тексти християнського змісту приїхав у Тернопіль американський гурт Kutless 13 серпня. Про це «Терен» попередньо писав ТУТ.

Із фанатами музиканти обіцяють спілкуватись цілодобово.

- Наша робота - не година виступу, а постійний зв'язок зі слухачами, - розповідає беквокаліст гурту Джеймс Мід. - Ми не можемо проігнорувати жодної історії, з якою відкривають свої серця наші прихильники. Сенс наших виступів - у текстах пісень. У них - повідомлення про любов Ісуса.

Україна потрапила до списку улюблених країн для виступів ще після першого туру минулого року. Музиканти відчувають потребу дати надію українцям на перемогу.

- Цю надію має Бог. Українці приймають її, - каже вокаліст Джон Самралл. - І ми бачимо, як наші меседжі впливають на людей.

Бажання музикантів виконувати християнський рок викликане обраними життєвими цінностями та хобі.

- Ми любили рок, ми грали рок, - продовжує Джон. - Вирішили жити християнським життям. Тому грати рок для Бога було найприроднішим способом прославлення для нас. Адже музику створює Бог. Ці люди на концертах можливо ніколи не слухали проповіді в церкві. Але вони слухають наші тексти ,які також будують духовність. І неважливо, чи це атеїсти , чи мусульмани, чи іудеї.

DSCN8793
DSCN8793

Ключем до успіху в християнському житті музиканти вважають активне читання Біблії. Саме це може відрізати людей від гріха. До таких дій закликають музиканти слухачів вже самою назвою. Дещо імпровізоване слово «kutless» вони пояснюють як «відділений від гріха».

- Мою доньку ніхто не вчив брехати, - додає Джон. - Але вона з цим прекрасно справляється від природи. Тому що людина має гріховну натуру. І тільки словом Божим можна відрізати ці речі.

На виступ гурту на разі очікують на Театральному майдані. Планують його розпочати о 20:30. А поки там виступають українські християнські гурти.

unnamed-20
unnamed-20

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=TZ18IJ78oio&feature=youtu.be[/embed] [embed]https://www.youtube.com/watch?v=LfjBDnjzSJ0&feature=youtu.be[/embed]

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео