Орест Сарматський

«Король еротичного фото» показав у Тернополі свої світлини, заборонені колись в СРСР

Відомий в Україні та за кордоном фотохудожник з Тернополя В’ячеслав Костюков у своєму салоні прийняв групу іноземної молоді .

Ірина Григорчук, координатор проекту «Feel Ukraine», розповіла кореспонденту «ТЕРЕНу», що в області перебуває двадцятеро юнаків та дівчат із десятьох країні Європи, Азії, Африки та Америки. Усі вони прибули до Тернополя в рамках унікального міжнародного проекту «Відчуй Україну», під час якого молоді люди фотографуватимуть, зніматимуть відео, писатимуть блоги, таким чином, популяризуючи Україну, зокрема, Тернопільщину.

unnamed (2) - копия
unnamed (2) - копия

unnamed (12)
unnamed (12)

У програмі також – зустрічі із цікавими людьми, представниками творчої еліти.

unnamed (14)
unnamed (14)

unnamed (11)
unnamed (11)

Іноземна делегація відвідала салон та фотомузей В’ячеслава Костюкова у Тернополі. Пан В’ячеслав – перший в Радянському Союзі фотомайстер, який насмілився виставити на огляд пересічних глядачів оголені жіночі фігури, що викликало неоднозначну реакцію тодішньої влади. Сьогодні він показав юнакам та дівчатам фото різних років, у тому числі й ті, котрі свого часу були, що називається, «персоною нон-грата» на його фотовиставках. Фотомайстер розповів молодим людям про те, як знімалися окремі знімки, на яких оспівано красу жіночого тіла, провів екскурсію залами свого фото-ретро музею.

unnamed (13) - копия
unnamed (13) - копия

unnamed (7) - копия
unnamed (7) - копия

Невдовзі «ТЕРЕН» розповість своїм читачам про те, з чого у В’ячеслава Костюкова розпочалося захоплення фотосправою, за яких обставин відбувалися перші його фотовиставки на Тернопільщині, як склалася доля деяких фотомоделей «короля еротичного фото».

unnamed (5) - копия
unnamed (5) - копия

unnamed (4) - копия
unnamed (4) - копия

unnamed (10)
unnamed (10)

unnamed (9)
unnamed (9)

unnamed (3) - копия
unnamed (3) - копия

unnamed (8)
unnamed (8)

   Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео