Чи погодяться тернопільські депутати на "пришвидшену" сесію?

13450885_1143865315655135_2778395026488993250_n

Чергове пленарне засідання сесії Тернопільської міської ради обіцяє бути цікавим. І окремі питання порядку денного, і настрої депутатів - все вказує на те, що дискусії в сесійній залі - не оминути.

Однак, все залежить також і від позиції та поведінки самих депутатів. Чи погодяться вони, враховуючи свято Спаса, на пришвидшений сценарій, який розробляється виконавчими органами міської ради?

За прогнозами "Терену", якщо депутати вистоять і зуміють відвоювати своє право, гарантоване Законом, на озвучення позиці, висловлення власної думки, проведення дискусії щодо окремих спірних питань порядку денного, то пленарне засідання доведеться переносити на понеділок, 22 серпня. Якщо ж депутати дозволять реалізувати пришвидшений сценарій, то сесію пропонуватимуть закінчити до 16 год., мовляв, когось можуть чекати на вечерю з нагоди Празника, тому довше працювати не варто. Хоча святкові Літургії та освячення дарів на Спаса проводиться саме в часі, коли сесія якраз триватиме. Але ж в церкві, на відміну від святкового столу, не наливають...

Вибір читачів за тиждень

Відео