Cтворювати журнали вчитимуть тернополян

unnamed (10)

Тренінг «Створіть власний журнал. Опановуємо програму Indesign» відбудеться у Тернополі.

Проведуть його в рамках програми «Medialab Ternopil».  Основам роботи в Indesign і як створити макет журналу  зможуть під час заняття опанувати тернополяни.

unnamed (9)
unnamed (9)

  • Indesign – це програма, що використовується для верстки газетних і журнальних видань. Я навчилась основам роботи у ній навчаючись в інституту, але програма не складна, можна навчитись і самому, каже спікер Анастасія Чабан.

Окрім того, під час заняття відвідувачі спробують створити журнал про проект «Medialab», приносити свої матеріали про діяльність проекту Medialab.

  • Плануємо провести заняття по Indesign, плануємо зверстати такий собі журнальчик про «Березіль», про Medialab. Запрошуємо людей, які готові принести якісь свої коротесенькі матеріали на цю тему, щось може про концерти, які сподобались людині в «Березілі», чи може хтось відвідав наше заняття, розповідає керівник проекту Оксана Божко.

Відбудеться тренінг у неділю, 21 серпня, у Палаці культури «Березіль». Початок – о 13 годинні. Вхід – вільний. Докладнішу інформацію можна дізнатись за номером телефону  096-467-03-52.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео