Щоб відсвяткувати День Незалежності тернополянам доведеться їхати в... Кременець (повна програма заходів)

photo.ashx

Урочистості щодо відзначення Дня прапора відбудуться в обласному центрі, а святкування Дня Незалежності вперше за останні роки перенесуть з Тернополя до Кременця.

А все тому, що обласна влада не знайшла спільних точок дотику з представниками мерії, пише «Репортер».

Обласна адміністрація називає «унікальною особливістю», що цьогорічне святкування буде проведено не в Тернополі, а в Кременці.

Свято розпочнеться зібранням на Замковій горі, де відбудеться всеукраїнський флешмоб. Потім гостей вітатиме центральна частина Кременця, тут заплановано проведення захоплюючих екскурсій. Відбудеться товариська зустріч з футболу збірної команди Кременецького району і «ДСО-Поділля» Тернопільського району. Окрім цього, всіх чекає концертна програма на центральній сцені поруч РДА.

«На прикладі цьогорічного відзначення нашого національного свята ми продемонструємо, що райони Тернопільської області також мають неабиякий потенціал, який у подальшому ми будемо продовжувати активно розвивати», — зазначив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна.

Нагадаємо, у 2011 році схожа ситуація вже повторилася. Тоді «регіонал» Валентин Хоптян (екс-голова ТОДА) не поділив Тернопіль із мерією і грандіозне святкування 20-річчя Дня Незалежності з ескадрою літаків, рекордним короваєм (увійшов до книги «Рекордів України») та богатирським турніром, який очолював найсильніша людина планети Василь Вірастюк, відбувся у провінційному Гусятині.

Повна програма запланованих на 24 серпня урочистих заходів:

Screenshot_1
Screenshot_1

Screenshot_2
Screenshot_2

Вибір читачів за тиждень

Відео