Віра Олександрович

Тернопілля: до відповідальності вже притягнули 33 фіскалів

unnamed (14)

Контроль за діяльністю працівників під час виконання службових обов’язків здійснюють в органах Державної фіскальної служби (ДФС) області і Тернопільської митниці ДФС.

Усе – для того, аби унеможливити корупцію, а також злочини у сфері службової діяльності, повідомили у Відділі організації роботи Головного управління ДФС в області. Відтак, у  підрозділі внутрішньої безпеки відомства встановлюють осіб, схильних до вчинення протиправних дій. Після цього у ДФС вживають заходи щодо відсторонення потенційних порушників від виконання службових обов’язків.

  • Упродовж семи місяців цього року підрозділ внутрішньої безпеки провів 44 службових перевірки, - кажуть у податковій. - До правоохоронних органів направили 14 матеріалів, відкрили 14 кримінальних проваджень. Серед них: по два провадження - за лінією податкового і митного законодавства, 9 - у сфері службової діяльності і одне - у напрямку безпеки і захисту.

За відповідний період, керівники фіскального органу направили 22 подання з метою усунення умов, що сприяли правопорушенням. За результатами їх розгляду, до дисциплінарної відповідальності притягнули 33 працівники.

Фото із відкритих джерел

Довідка. Головне управління ДФС звертається до громадян із проханням повідомляти будь-яку інформацію щодо протиправних дій з боку службових осіб відомства на антикорупційний сервіс «Пульс» за номером телефону - 044-284-00-07.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео