У Тернополі до Дня міста проведуть футбольний турнір серед молоді

Залучити тернопільську молодь до активного способу життя має на меті футбольний турнір, який пройде 26-27 серпня у Тернополі. Відбуватимуться змагання на майданчиках зі штучним покриттям на вулиці Вербицького та у парку Національного Відродження біля Співочого поля. Склад команд - від 8 до 10 чоловік віком від 15 до 28 років.

Перший етап змагань проводитиметься 26 серпня за груповою системою ігор. У другому етапі, що пройде 27 серпня, чемпіонство розіграють чотири команди, що вийдуть у плей-офф.

Інформацію щодо участі у змаганнях можна отримати за телефонами +38-098-64-19-751, +38-096-19-11-519.

Організатором проекту виступила некомерційна громадська організація «Молодіжна Культурна Ініціатива» (FreeWay), що діє з метою розвитку та зміцнення молодіжно-спортивного руху у Тернополі.

Футбольний турнір орієнтований на молодих людей віком від 15 до 28 років і спрямований на залучення широких мас до громадсько-спортивної активності. Також основним завданнями проекту організатори визначають розвиток спортивного руху Тернопільщини; популяризацію спортивної освіти міста; висвітлення спортивного потенціалу Тернопільської області; об’єднання молоді Тернополя; благодійна допомога Будинку дитини, що розміщується у Тернополі на вулиці Сахарова, 2.

Вибір читачів за тиждень

Відео