Журналіст і фотограф Олег Снітовський отримав нагороду

Відомий тернопільський журналіст і фотограф Олег Снітовський отримав відзнаку від обласної ради сьогодні, 23 серпня.

Обласну премію у галузі культури, а саме у номінації «Журналістика – імені Володимира Здоровеги», сьогодні отримав Олег Снітовський. Таку нагороду журналісту вручили за творчі заслуги і співавторство у фотокнизі про генія сучасності «Я – серед вас… Іван Марчук і Тернопільщина». Цю ж премію отримав і Богдан Хаварівський, правда уже посмертно. Нагороду вручили його дружині – Маї Хаварівській.

unnamed (8)
unnamed (8)

Нагадаємо, Олег Снітовський спільно із Богданом Хаварівським у червні 2013 року випустили книгу зі світлинами відомого українського художника Івана Марчука.

unnamed (9)
unnamed (9)

- Тоді, під час випуску фотоальбому, люди приносили фото самі, ми не знали, як це все вмістити, - каже Олег Снітовський.

unnamed (10)
unnamed (10)

Окрім того, у квітні цього року тернопільський журналіст і фотограф репрезентував фотовиставку із близько 50-ти фотографій Івана Марчука. Він зміг передати життя художника буденним і таким звичним для нас усіх.

Колектив «ТЕРЕНу» вітає нашого колегу Олега Снітовського із відзнакою і бажає творчих успіхів, наснаги, цікавих матеріалів і неймовірних фотографій.

 Фото автора і з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео