Віра Олександрович

Україні – 25: відомі тернополяни про свято – Андрій Шкула

Загальна

Напередодні 25-річчя Незалежності України «Терен» звернуся до відомих тернополян із запитаннями: «Україні – 25: як ви ставитеся до цього ювілею? Якою сприймаєте нашу державу у такому віці?».

Коментарі, які ми отримали, можна зібрати у спеціальну підбірку, що дозволить читачам скласти враження про те, із яким настроєм у Тернополі зустрічають 24 серпня.

Решту частин спецпроекту читайте ТУТ, ТУТТУТТУТ.

 

Шкула_ф
Шкула_ф

Андрій Шкула, депутат Тернопільської міської ради:

- Буду відвертим і не шукатиму красивих слів, аби передати, «яке щастя, що нам вже 25 років». Так, нам 25 і я дійсно гордий, що живу у молодій державі, що прагне до кращого. АЛЕ я не думаю, що сам факт 25-ліття України є приводом для свята, адже подивитися треба на реальний стан речей.

Якщо відсторонитися від «досягнень, покращень і здобутків», які на нас ллються із телеекранів, і зняти рожеві окуляри, то сумно та страшно робиться: наші хлопці гинуть на сході, корупція процвітає, борги держави ростуть, зубожіння населення збільшується…

Але на те воно і день народження, щоб вітати і бажати. Своїм друзям я завжди бажаю, окрім звичного - РОЗУМУ і АДЕКВАТНИХ ЛЮДЕЙ на життєвому шляху. Напевне, такого ж зичу і Україні. А ще - миру і добра. Цього нам дійсно треба...

Фото із відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео