Віктор Шемчук вдячний компанії «Агропродсервіс» за підтримку спорту в Україні

Цими днями у Тернополі в рамках святкування Дня міста та Дня Незалежності триває Чемпіонат Східної Європи з аквабайку. Компанія «Агропродсервіс» теж долучилася до проведення заходів в якості Генерального партнера.

Тернопільський став вже традиційно приймає спортсменів з Європи на щорічні змагання з акавабайку. Сьогодні тернополяни та гості міста могли побачити індивідуальні заїзди учасників з Литви, Польщі, Німеччини та України, а ввечері - офіційну церемонію нагородження.

unnamed (40)
unnamed (40)

«Ми гордимося тим, що в Тернополі на озері ці змагання вже стали традиційними. І гордимося, що кожен із учасників змагань висловив свою думку про те, що змагання, котрі відбуваються в Тернополі, проходять на найвищому рівні і є подією в світі водно-моторного спорту. Традиційно змагання в Тернополі викликають великий інтерес в Європі і світі загалом. Ми очікуємо приїзду 35 – ти спортсменів, які будуть приймати участь в Чемпіонаті світу і Чемпіонаті Європи, який почнеться 27-28 серпня, вони будуть представляти 11 країн світу», - розповідає «ТЕРЕНУ» Президент національної федерації водно-моторного спорту України Віктор Шемчук.

unnamed (37)
unnamed (37)

Міський голова Тернополя Сергій Надал зазначає, що чемпіонат у нашому місті проводиться уже вп’яте. Цьогоріч мер в першу чергу завдячує соціально – відповідальному бізнесу, котрий всяко долучився до проведення змагань.

unnamed (39)
unnamed (39)

 «Дякую нашим партнерам, це федерація водно-моторного спорту, федерація аквабайку України, небайдужому тернопільському бізнесу, який виконує соціальні проекти, а це компанія «Агропродсервіс», компанія «Креатор – буд» і всі інші, хто долучився до цього свята», - говорить міський голова Тернополя Сергій Надал.

Компанія «Агропродсервіс» на цьогорічних змаганнях долучилась як Генеральний партнер, адже на думку керівника компанії Івана Чайківського, бізнесмени повинні робити все, аби Тернопіль ставав кращим.

unnamed (38)
unnamed (38)

«Ми, тернополяни, маємо робити наше місто кращим, і цим викликати інтерес не лише в місцевих мешканців, а й в туристів та приїжджих до Тернополя громадян», - каже Генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський.

Як Генеральний партнер заходів до Дня міста, компанія «Агропродсервіс» представила вироби свого структурного підрозділу - «Тернопільського мясокомбінату», роботу якого було відновлено цього року.

«Тернопільський мясокомбінат» відновив свою роботу і має широкий асортимент ковбасних виробів і ми зараз маємо можливість це представити людям», - розповідає директор мережі магазинів «Тернопільського м’ясокомбінату» Віктор Ратушняк.

[embed]https://youtu.be/Ko3MmhDusLg[/embed]

Тому тернополяни протягом тижня мають нагоду придбати вироби легендарного бренду, а це смачні ковбаски, свіженьке м’ясо, та ще понад сорок видів різноманітної продукції.

Автор Василь ТОМЧИШИН

Камера Богдан КОЛЕСОВ

Вибір читачів за тиждень

Відео