Посткросери до Дня міста показали листівки, які облетіли весь світ

 

У тернопільській Арт-галереї, що на вулиці Гетьмана Сагайдачного, вчора відбулася презентація поштових листівок, які побували у 32-х країнах світу.

  • Мені 14 років, - розповідає Юлія Будна. - Займаюся посткросингом уже 3 роки і можу з радістю підтвердити те, що ми перевершили наші минулі результати, адже відправляємо листівки у 32 країни світу, у 120 міст.
  • unnamed (1)
    unnamed (1)

Дівчина розповіла, що сумарна відстань подорожі листівок дорівнює 401 тис. км. - ця відстань є більшою ніж відстань від планети Земля до її супутника Місяця, а також дана відстань дорівнює десятьом польотам навколо екватора.

unnamed (3)
unnamed (3)

Запустили посткросинг відповідно до дня міста, усі листівки з символікою або ж з фрагментами, нарисами нашого міста. Такий захід проводять в Тернополі вже другий рік поспіль. Мета заходу - популяризація пошти та посткросингу.

unnamed (2)
unnamed (2)

  • Спочатку це для мене було просто як хобі, а тепер я поширила його між своїми друзями. Іноді пишемо німецькою чи французькою, але в основному ми спілкуємося англійською, адже це перша мова, - додає Юлія.
  • unnamed
    unnamed

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео