Жителі Теребовлянщини отримали гуманітарну допомогу від німецького благодійного фонду

DSC07085

Німецький благодійний фонд «Гуманітарна допомога м.Білефельд» неодноразово допомагав установам та жителям нашого району. І ось німецькі благодійники знову доставили гуманітарний вантаж для тих, хто його найбільше потребує.

Цього разу благодійну допомогу продуктами харчування від німецького фонду отримали сім’ї переселених осіб із Криму та зони АТО, в яких виховуються діти, а також ряд сімей району, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Голова райдержадміністрації Юрій Ништа висловив слова щирої вдячності керівництву благодійного фонду, а також його координатору Віллі Маттіесу, який і доставив гуманітарний вантаж на Теребовлянщину, за доброчинну діяльність на теренах нашого краю, піклування і турботу.

«Щиро дякую за той крок, який ви робите, надаючи жителям Теребовлянському району таку необхідну благодійну допомогу. Ми добре знаємо про успіхи вашого Фонду та його розвиток. Нехай же вам Бог сторицею віддасть за усі добрі справи», – сказав Юрій Михайлович.

Окремо Юрій Ништа подякував за співпрацю, допомогу і голові ТОГО «Благодійність» Ользі Герелюс, завдяки якій німецький фонд і почав працювати з Україною та нашим районом зокрема.

Віллі Маттіес в свою чергу запевнив, що така співпраця буде продовжуватися.

DSC07071
DSC07071

DSC07082
DSC07082

DSC07068
DSC07068

Вибір читачів за тиждень

Відео