Тернополянам розповіли, чому виникла проблема зі світлом на День міста

Проблема зі світлом виникла у Тернополі під час святкування Дня міста. На головній сцені, у частині ресторану «Максим» і деяких закладах харчування на «Вуличному ринку» не було електроенергії.

Як виявилось у трансформаторі згоріли деякі елементи.

  • Коли виключили світло були всі: начальник з РЕМу, головний інженер РЕМу, начальник Міськсвітла, начальник Управління парків, ми як організатори, були власники ресторану «Максим», і вирішували проблему, - розповідає один із організаторів вуличного ринку Ігор Леткий.
  • [embed]https://youtu.be/T2OCQCJj1sU[/embed]

Мало того, що більша частина фестивалю не змогла нормально функціонувати, так ще організатори були змушені тимчасово призупинити концерт, який проходив на набережній Тернопільського ставу, і поставили у незручне становище, як музикантів, які мали виступати, так і гостей дійства. Проте, що виконавці, що слухачі намагались підтримати атмосферу: співали без мікрофонів і грали на акустичних інструментах.

unnamed (21)
unnamed (21)

  • Хочу відзначити, що учасники гурту «Мед Хедс» також з розумінням поставились, вони мали виступати в 22.00, а вийшли на сцену опівночі, і лідер гурту був готовий виступати під акустичну гітару, бо люди чекали, - каже відповідальна за концерт Наталя Бабчишин.

Однак, близько опівночі проблему зі світлом вирішили і концерт продовжився. А обладнання у трансформаторі працівники тернопільської районної електромережі уже замінили.

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео