Про любов і відданість до Батьківщини школярам розповіли тернопільські артилеристи

14192156_1040281992759648_1758189661805853167_n

У День знань тернопільські артилеристи активно долучилися до заходів, які проводили навчальні заклади, щоб на власному прикладі показати та розповісти молоді про любов і відданість до Батьківщини.

Під час проведення урочистої лінійки військові привітали школярів з початком навчального року, побували за шкільними партами разом із учнями чим демонстрували свою прихильність до навчання, розповідали про героїчні вчинки своїх товаришів, учасників антитерористичної операції.

В рамках налагодженої співпраці між ТНЕУ та артилерійською бригадою та з нагоди Дня знань, артилеристи відвідали святкову університетську програму. На захід зібралися адміністрація університету, професорсько-викладацький колектив, студенти, батьки. Серед гостей та запрошених - голова Тернопільської обласної ради В. Овчарук, міський голова С. Надал, духовенство, громадські діячі. З вітальним словом до присутніх звернувся т.в.о. командира Тернопільської окремої артилерійської бригади В. Козловець: «Сьогодні знову вкотре перед Вами дорогі універсанти відкривається шлях до знань, періоду творчих перемог та наукових звершень. З кожним роком Ви будете дорослішими та твердішими у своїх переконаннях. Кому як не Вам, дорогі студенти, доведеться брати участь в розвитку суспільства та розбудові України, адже сама назва сьогоднішнього заходу «Студентська молодь - майбуття держави» вказує на необхідність Вашої безпосередньої участі у цьому важливому процесі». Багато спогадів у пам’яті з періоду років навчань чи не у кожного в теперішніх захисників Вітчизни, тому беззаперечним є той факт, що шкільні та студентські роки залишаться у серці назавжди, повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Юрій Кульпа.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео