Віра Олександрович

Податківці зробили подарунок Теребовлянському навчально-реабілітаційному центру (фото)

Дошка

На лінійку у Теребовлянському навчально-реабілітаційному центрі 1 вересня зібралися учні, батьки і вчителі. Традиційно до них приїхали гості із Тернополя.

До вітань долучилася перший заступник начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області Марія Мельник. Вона на лінійці вручила подарунковий сертифікат на отримання шкільної дошки, повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) в області.

- Бажаю усім школярам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети, - каже Марія Мельник. - Вчіться, щоб знати, діяти, жити. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні та завжди будьте активними у громадському житті. Також із найщирішими словами подяки звертаюся до вчителів, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави.

DSC_0152
DSC_0152

Багато теплих слів пролунало в цей день від директора закладу Марії Кацан, вчителів перших класів, батьків, першачків і представників бізнесу. Зі словами благословення традиційно звернулися до учнів і вчителів всечесні отці. Завершилося свято дзвінком, що сповістив про старт нового навчального року і запросив завзятих школярів за парти.

DSC_0167
DSC_0167

Фото надані Відділом організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби в області

 

Вибір читачів за тиждень

Відео