Цієї неділі тернополяни змагатимуться в багатоборстві (відео)

IMG_9699

Вперше в нашому місті пройдуть змагання з тріатлону під назвою «Серце залізної волі».

Сьогодні, 2 вересня, організатори змагань повідомили дату проведення, окреслили часові рамки змагань і розповіли, які призи чекають на переможців.

Іван Янюк, депутат ММР, співорганізатор:

- Тернопіль є спортивним містом. Тут є багато людей, які займаються спортом, розвивають фізичну культуру, тож ми вирішили дозволити їм позмагатися один з одним, перевірити свої сили.

IMG_9671
IMG_9671

Стартують змагання 4 вересня о 14:00 на Дальньому пляжі, фініш залежить від самих учасників. Учасників запрошують приходити на 12 годину, оскільки процедура реєстрації відбуватиметься попередньо перед змаганнями. Учасники повинні мати з собою велосипед, шолом та документ, який засвідчує особу.

Зініціювали даний захід Іван Янюк спільно з Михайлом Онишківом та Романом Задорожним.

IMG_9679
IMG_9679

- Тріатлон включає в себе змагання з бігу, плавання та їзди на велосипеді. Попередньо передбачили виставлення дистанції буйками на воді, транзитну зону для велосипедистів та маркування дистанції на місці, - розповів Михайло Онишків. – Проробити тріатлон – доволі важка справа. Але для аматорів і спортсменів ці змагання дадуться на високому рівні. Тому долучайтесь до тріатлону, волонтерства та підтримки спортсменів.

 

[embed]https://youtu.be/vzjMXSiwJsk[/embed] [embed]https://www.youtube.com/watch?v=1Qrbdn1k25U&feature=youtu.be[/embed]

Фото, відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео