В простих поліцейських з'явилася надія на отримання житла?

поліцейські.шеврон. поліція

Депутати Тернопільської міської ради хочуть роздати квартири простим поліцейським, які потребують покращення житлових умов.

Таку ініціативу проявив свободівець Ігор Турський.

«Вільні комунальні квартири, яких, на жаль, є надто мало, надаватимемо обдумано, прозоро й демократично потребуючим усіх категорій та професій (включно з поліцейськими) згідно чинного законодавства!», - написав депутат на своїй сторінці у facebook.

За словами пана Турського проблема виникла, бо такої структури як «Управління внутрішніх справ в Тернопільській області» вже не існує. Тому в раніше прийняті рішення депутат пропонує внести зміни.

"Внести зміни в рішення №7/11/38 «Про надання згоди на прийняття квартир до комунальної власності територіальної громади м. Тернополя», а саме: 1.1. У преамбулі до рішення вилучити слова «з метою забезпечення житлом працівників Управління Міністерства внутрішніх справ України в Тернопільській області, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку за місцем роботи» 1.2. Доповнити рішення пунктом наступного змісту: «Проводити надання квартир прийнятих в комунальну власність та присвоєння й зняття службових статусів виключно рішенням сесії».

Покласти обов'язок роздавати квартири на депутатів пан Турський вирішив, бо «на минулій сесії ми, за зверненням ліквідованої міліції (!), прийняли в комунальну власність 25 новесеньких квартир», а  «питання надання квартир є дуже чутливим та часто незрозумілим для тернополян».

Вибір читачів за тиждень

Відео