Хто з топ-політиків Тернопільщини найкраще піариться в Інтернеті

14141866_147808575665254_7976399997346181033_n

Лідером за кількістю новин на офіційному сайті є губернатор Степан Барна, а найбільшу кількість згадок у Google має мер Сергій Надал. Байдужим до інтернету виглядає голова облради Віктор Овчарук.

Експерти “Освітньо-аналітичного центру розвитку громад” проаналізували on-line активність цих топ-політиків області у серпні.

Зокрема, вивчали офіційні сайти органів влади та місцевого самоврядування на предмет кількості новин, активності (кількість власних постів) у соціальній мережі facebook та кількості згадувань в мережі Інтернет завдяки складному пошуку google. Про це повідомляє на сторінці у facebook Максим Черкашин.

Найбільше новин у серпні продукувала прес-служба голови ТОДА Степана Барни – 151 новина. Така кількість досягнута ще й тому, що висвітлюється активність не лише керівництва ОДА, але й належно висвітлюється робота відділів та управлінь. Найменше новин, незважаючи на святкування Дня міста, розміщено в серпні на сайті Тернопільської міської ради.

За власними постами у соціальній мережі Facebook паритет між Сергієм Надалом та Степаном Барною – по 49 постів. Проте, варто відмітити, що сторінка голови ТОДА виглядає привабливішою завдяки розміщенню на ній новин інших користувачів із відміченням Степана Степановича. Аутсайдером в соцмережі із 33-ма постами є Віктор Овчарук.

Абсолютним лідером за згадками в Інтернеті у серпні є міський голова Тернополя Сергій Надал з показником 4230, що у 13 разів більше ніж у Віктора Овчарука – 307 згадок, та на 1750 більше ніж у Степана Барни з показником 2 480 згадок.

Вибір читачів за тиждень

Відео