Благодійна акція відбудеться у Тернополі

анонс

11 вересня у Тернополі відбудеться благодійна акція «Нагодуй та Зігрій».

Дійство розпочнеться о 14.00 по бульварі Тараса Шевченка, 22.

Ця акція має на меті зібрати для безпритульних тварин ліки, їжу та одяг. Організатором проекту є ГО «Ноїв Ковчег». Відвідати дійство та допомогти мають можливість усі бажаючі.

Організатори потребують:  

- Продукти харчування (каші, макарони, відрізки м'яса , курячі лапки та шиї, корм для тварин, печево Марія, тощо). - Ліки та протипаразитні засоби. - Будь який одяг, матраци, подушки. - Повідки, нашийники, миски для собак.

Які ліки потрібно?   Зі звичайної аптеки (усе в ампулах): 1) антибіотики Цефтріаксон; 2) знеболююче Лідокаїн; 3) протирвотний препарат Церукал; 4) імуностимулятори Тімалін (екстракт вилочкової залози); 5) для серця Сульфокамофокаїн; 6) для печінки Тіатриазолін; 7) банки з глюкозою 5%; 8) Дексаметазон; 9) врда для ін'єкцій; 10) аскорбінова кислота; 11) кровоспинне Етамзілат; 12) медичний або мурашний спирт; 13) для промивання ран Хлоргексидин; 14) баночки фізрозчину; 15) мазі Солкосерил, офлокаїнова; 16) резинові рукавички; 17) дезинфекція будь-яка; 18) шприци на 2 і 5 мілілітрів; 19) одноразові пеленки. З ветаптеки:  1) імуностимулятори: Катозал, Гамавіт, Фосприніл; 2) таблетки від глистів; 3) краплі від блох; 4) спреї для ран: Чемі-спрей, Алюм-спрей.

Всі деталі за телефоном: 098-234-24-89.

Вибір читачів за тиждень

Відео