Оксана Бучко

Тернопільські поліцейські у центрі міста демонструють спецзасоби та спілкуються з малечею і дорослими (фото)

3

«У своїй професії ми єдині з вами» – таким гаслом діляться тернопільські поліцейські з малечею та дорослими на Театральному майдані 4 вересня. Там працює громадська приймальня, де відповідають на запитання тернополян. Шкільні офіцери разом із спортсменкою Лілією Проць проводять для діток ігри та конкурси. Також поліцейські демонструють спецзасоби.

- Люди можуть задавати питання про правила громадського руху, про охорону порядку, - розповідає патрульна Олеся Мясковська. – Ми хочем показати, що нас не слід боятись, а навпаки – поліцейські готові допомогти будь-кому у будь-якій ситуації. Зрозуміло, що людина не буде радісна, коли її штрафують. Але в цьому і полягає свідомість громадянина – визнати помилку і постановити більше її не повторювати. Тому ми шукаємо у спілкуванні з кожним індивідуальний підхід.

DSCN9750
DSCN9750

    Маленьких учасників дійства будуть у формі гри навчати правил дорожнього руху. Також проведуть спортивній ігри, які пропагують здоровий спосіб життя.

- Усе починається з маленького віку, - додає Олеся. – Правила існують, щоб їх дотримуватись. Ми хочемо виховати хороших пішоходів та пасажирів, а також здорових і сильних свідомих громадян.

DSCN9752
DSCN9752

DSCN9752
DSCN9752

1
1

2
2

Фото автора 

Вибір читачів за тиждень

Відео