У Тернополі відбудеться незвичайний батл (фото)

hookahbattle_slider_1024x680

8-9 вересня, у Private Club Лисий пройде незвичайний батл - битва кальянщиків, про це нам розповів організатор Павло Філик.

Тернопільська кальянна культура не дуже розвинена, тобто люди ніби курять кальяни, але не знають що це таке, як правильно курити, смаків здебільшого не знають також. Організовуючи кальян батл хотілося б визначити кращих кальянщиків Тернополя, кращі ресторани міста, і пропагувати кальянну культуру в нашому місті. А також хотілось би, щоб цікавилися і знали, що курити кальян - це не наркоманія, а ціла культура, якщо робити це правильно і з хороших матеріалів, - розповідає Павло.

    Всього до участі у Hookah Battle запросили вісім закладів Тернополя: Allure Night Club, Forum Hall, Лисий, Бункермуз, Maxim, Клуб Файного міста, Luxury Home, Бомба.

Батл - це завжди цікаво, адже це змагання, - продовжує хлопець. - Круто зібрати усіх кальянщиків в одному місці. Для людей такий захід безкоштовний - насолоджуючись атмосферою змагань можна буде спробувати кальян на любий смак, ну і навчитися його правильно робити. За 15 хвилин кальянщик повинен зробити кальян і передати його журі, які після спроби передають кальян гостям заходу.

hookahbattle_slider (1)_683x768
hookahbattle_slider (1)_683x768

    Ідея зріла у Павла давно, адже він сам раніше працював кальянщиком.

    Змагання пройдуть у два етапи: відбір до фіналу (8.09), фінал (9.09). В перший день батлу будуть готувати стандартні кальяни, стандартні заправки, але обмеження все ж таки будуть, а саме в табаках. А на наступному етапі виготовлятимуть кальяни із незвичних матеріалів.

Ми хочемо випробувати, як же поводитимуться звичайні кальянщики за такий короткий час, саме тому і встановили обмеження в часі, - додає співорганізатор Сергій.

    Кращих кальянщиків буде нагороджено грамотами і призами, а заклад, у якому працює майстер - табличкою у стилі ревізора, щоб гості знали, де зможуть насолодитися правильно зробленим, якісним кальяном. Основний приз переможцю приїде із столиці України - це скляний кальян.

    Hookah Battle розпочнеться 8 вересня о 17:00, а фінал о 19:00 - 9 вересня.

maxresdefault_1024x576
maxresdefault_1024x576

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео