Безробітним чортківчанам пропонували працювати пожежниками

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У шостій Державній пожежно-рятувальній частині управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області відбувся міні-ярмарок вакансій, організований фахівцями Чортківського районного центру зайнятості. Безробітним запропонували роботу старшого майстра газодимозахисної служби.

Начальник частини, майор служби цивільного захисту М. Погорецький розповів про діяльність рятувальників, потребу в кадрах, вимоги до претендентів на вакантні посади, режим роботи, матеріальне стимулювання працівників.

«Основними вимогами до кандидатів є наявність професійної освіти, відсутність непогашеної судимості, добрий стан здоров'я та фізичної підготовки (придатність до служби у ЗСУ), вікова категорія - до 35 років (при наявності стажу), - поінформував присутніх керівник ДПРЧ-6. – У своїх ряди першочергово прийматимем демобілізованих учасників АТО. Перевагами проходження служби є: навчання за відповідною робітничою професією, робота за контрактом, відомче медичне обслуговування, грошове забезпечення від 3000 грн».

Декілька учасників заходу зацікавились даною пропозицією роботи. Їх запросили для більш предметного обговорення питань можливого працевлаштування.

Вибір читачів за тиждень

Відео