Колишній заступник начальника поліції області, якого підозрюють у злочині, за кордоном

ммммммммммммммммммм

Підозру за зберігання боєприпасів оголосять колишньому заступнику начальника Головного управління Національної поліції області Казимиру Попелю, про це сьогодні, 7 вересня, повідомили у Головному управлінні національної поліції в області.

  • Попіль Казимир Ярославович за результатами атестації звільнений із займаної посади, зараз призначений т.в.о. заступника начальника слідчого управління, але вчора до мене поступило офіційне звернення від прокуратури області про вручення Попілю Казимиру підозри про викрадення боєприпасів, - каже начальник Головного управління Національної поліції в області Олександр Богомол.
  • яяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
    яяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Таке рішення в обласній прокуратурі прийняли на підставі службового розслідування.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=nzUGiVUJrFE&feature=youtu.be[/embed]
  • Було проведено ряд обшуків і якраз в лютому місяці під час обшуку ці боєприпаси були вилучені в нього. Це граната РГД-5 і 144 патрони бойові разом з мисливськими. На мисливські він мав дозвіл, а на бойові  – ні. Були вилучені по місцю проживання, де він знімав квартиру, - пояснює Олександр Богомол.
  • ссссссссссссссссссссс
    ссссссссссссссссссссс

Наразі Казимир Попіль знаходиться у відпустці, причому за кордоном. 12 вересня чоловік має повернутися на роботу. Де йому відразу вручать підозру за зберігання боєприпасів. Після чого у прокуратурі оберуть запобіжний захід за здійснення кримінального злочину.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=EwttV8JKsOc&feature=youtu.be[/embed]

Фото, відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео