У поліції нашого краю понад 400 вакантних посад

У правоохоронних органах нашої області – понад 400 вільних посад. Наразі оголосили конкурс на 37 вакансій слідчих.

Згодом на роботу у поліцію набиратимуть оперуповноважених, інспекторів та інших спеціалістів. Про це сьогодні, 7 вересня, повідомили у Головному управлінні національної поліції в області.

  • 37 посад ми оголошуємо зараз, але є 400, тому ми очікуємо, що ті кандидати, які подадуться на посади слідчого пройдуть медкомісії і підготовку. Ми будемо готові при написані заяви на іншу посаду їх перевести. А буквально за місяць будуть оголошені інші посади, - пообіцяв начальник Головного управління Національної поліції в області Олександр Богомол.
  • unnamed (21)
    unnamed (21)

Однак, це ще не остаточна кількість вакансій, адже в області розпочинають третю хвилю атестації правоохоронців, а це понад 1400 людей. І не всі із цих людей повернуться на роботу.

  • Олександр Миколайович назвав число, скільки зараз є вакантних місць – 400 посад. Хочу додати, що крізь атестаційні комісії проходитиме понад 1300 людей, і я думаю частина із них відсіється, - переконаний активіст «Самооборони Майдану Тернопільщини» Іван Ковалик.
  • unnamed (19)
    unnamed (19)

Тож усіх охочі працювати у поліції, можуть розпочинати підготовку необхідних документів і проходити медичний огляд.

  • Хто бажає взагалі працювати в поліції, не тільки там в слідстві, щоб готували вже документи, так буде набагато швидше, - додає Олександр Богомол.
  • [embed]https://www.youtube.com/watch?v=pJP-TpcRf-Y&feature=youtu.be[/embed]

Відбір кандидатів на вільні посади у поліції проходитиме у закритих конкурсних комісіях, проте, якщо активісти виявлять бажання, а представники комісій приймуть відповідне рішення, то при відборі зможе бути присутній кожен охочий, повідомили правоохоронці.

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео