Тернополяни зможуть спробувати страви польової кухні і переглянути виставку військової техніки

Масштабне святкування із нагоди 2-ї річниці створення тернопільської артилерійської бригади чекає на жителів міста.

Під час дійства на території військової частини також проведуть День відкритих дверей.

unnamed (6)
unnamed (6)

  • На свято завітають гості із Києва, представники обласної і міської влади, а також духовенство. Будуть школярі із 27 і 2 школи, ліцеїсти і військові курсанти, - розповідає співорганізатор дійства Юлія Шкура.

У цей день запланували провести дуже багато заходів, від концерту до показових виступів комендантського взводу.

unnamed (4)
unnamed (4)

-  Із 9 до 10 години в нас проходять урочистості з нагоди святкування та з нагоди 2-ї річниці, тоді з 10 до 11. 30 у нас буде святковий концерт за участі заслужених артистів України, - каже  Юлія Шкура.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=SiGb4qABHjI&feature=youtu.be[/embed]
  • З 11.30 до 16.00 на спортивному майданчику нашої військової частини буде показ техніки і озброєння. Також буде польова кухня, де всі охочі зможуть скуштувати солдатської каші, попити чаю і гарно відпочити, - зазначає Юлія Шкура.
  • unnamed (3)
    unnamed (3)

У програмі святкування будуть виступи барабанщиць-мажореток і військового оркестру. Окрім того, військовослужбовці згадають своїх побратимів, які загинули за волю і свободу України.

  • Із 14.30 до 15.30 залучаємо історика-краєзнавця Володимира Ханаса, який є регіональним представником мандрівного фестивалю «Docudays UA». Він буде транслювати документальний фільм «Острів Крим», -додає Юлія Шкура.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=FHF2HQsz5dI&feature=youtu.be[/embed]

Дійство відбудеться завтра, 9 вересня. Початок – о 9 годині. Працівники військової частини закликають усіх відвідувачів майбутнього заходу робити фото тільки у спеціально призначених для цього місцях, розміщених на території дійства.

unnamed (7)
unnamed (7)

Фото, відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео