Підприємство «Агроіндустрія-11» компанії «Агропродсервіс» швидкими темпами нарощує потужності та модернізує виробничий процес

Агропродсервіс

І хоча «Агроіндустрія-11» створена на основі колишнього заводу залізобетонних конструкцій, організацію нового виробництва довелося розпочинати практично з «нуля». «Агропродсервісу» від попереднього підприємства дісталися лише напівзруйновані цехи та повністю розкурочена технологічна лінія.

Початкова ідея Івана Чайківського - мати свою будівельну індустрію – була пов’язана з необхідністю зменшення затрат на бетонні  решітки для підлоги тваринницьких комплексів компанії. Їх доставляли аж з Харківської області, пише agroprodservice.

Згодом освоїли ще й випуск віконних і дверних перемичок, стовпчиків для шпалерних садів. Після придбання пресових форм почали виробляти бетонні огорожі для виробничих об’єктів і господарських цілей. Великим попитом серед споживачів користується товарний бетон від «Агроіндустрії» різних марок з доставкою. На черзі – виробництво бруківки.

Модернізація і нарощування виробничих потужностей заводу «Агроіндустрія-11» дає можливість забезпечити не лише зростаючі потреби компанії «Агропродсервіс», а й суб'єкти господарювання та населення високоякісними залізобетонними виробами за доступними цінами.

Вибір читачів за тиждень

Відео