Дитячі поліклініки на Східному та Дружбі капітально відремонтують

14333746_1287307901299776_2316903241451272831_n

Дитячі поліклініки, що на бульварі Данила Галицького та на вул. Миру, капітально відремонтують. Про це на своїй сторінці у facebook повідомив депутат міської ради Назар Зелінка.

"Неодноразово звертався на бюджетній комісії до керівництва Управління охорони здоров'я щодо ремонту в дитячих поліклініках міста, зокрема і Педіатричного відділення №2 на бульварі Данила Галицького, де обслуговуються діти моїх виборців, з народження обслуговувався я та мої діти.

Змалку в мене була неприязнь до цього закладу, адже там постійно було темно в коридорах. Мабуть 30 років в коридорах не робили капітального ремонту. Вікна ще з тих часів. Зимою сифонять. В коридорі велика тріщина і вже поставлені маяки. Трохи зроблені ремонти в кабінетах, і то в більшості за кошт благодійних внесків.

Ми маємо ставити на високий пріоритет стан дитячих поліклінік та стан обладання в них. За все своє життя, ні я ні мої діти жодного разу не були в дитячій міській лікарні, водночас в поліклініці і я сам і з дітьми регулярно. Я думаю більшість дітей також.

На жаль в бюджетних запитах управління цього пріоритету я протягом пів року не бачив. І після моїх наполягань, на останній сесії вдалося виділити на капітальний ремонт педіатричного відділення №2 на бульварі Д.Галицького - 235 тис. грн. та на капітальний ремонт педіатричного відділення №3 по вул.Миру - 265 тис. грн.

Дякую колегам з бюджетної комісії, що підтримали мою ініціативу.

Звичайно цих коштів не достатньо, щоб зробити повноцінний капітальний ремонт, але поступово ми його зробимо."

Вибір читачів за тиждень

Відео