Майже 15 тис. грн - на відкриття власної справи

1340

В результаті вжитих заходів активної політики зайнятості, за січень – серпень  2016 року за сприянням Тернопільського міськрайонного центру зайнятості працевлаштовані 2189 незайнятих громадян. 

Відповідно до Закону України «Про зайнятість населення» щодо організації громадських робіт та робіт тимчасового характеру, у січні – серпні  2016 року на роботи тимчасового характеру направлені 162 особи для збору вторсировини  у ТОВ «Град Світлий»і ТОВ «Вторма-Тернопіль»  та  51 особа направлена на громадські роботи, в тому числі в Управління соціальної політики Тернопільської міської ради для робіт, пов’язаних з наданням населенню житлових субсидій – 32 особи.

З початку  2016  року  15 осіб отримали одноразову допомогу по безробіттю для організації підприємницької діяльності,  в тому числі  3 жінки,  7 чол. з числа молоді віком до 35 років. Середній розмір виплаченої  допомоги для організації підприємницької діяльності склав  14727 грн.

За січень – серпень 2016 року по 82 підприємствах, які юридично зареєстровані у місті Тернополі та прийняли на роботу 121 безробітного Тернополя та Тернопільського району прийнято рішення про компенсацію витрат роботодавцю у розмірі єдиного внеску.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео