Оксана Бучко

Тернопільським громадським активістам влада вкотре пообіцяла розібратись із корупцією

Про вирішення корупційних справ в області спілкувались із владою громадські активісти в облдержадміністрації, 14 вересня. На зустріч прийшли не усі керівники зазначених структур у списку активістів. Кінцевий результат громадськість очікує отримати на наступному засіданні за участю прокурора області, який сьогоднішні звернення проігнорував.

-  Громадська спілка «Рада бізнесу Тернопілля» співпрацювала із громадською організацією підприємців у Львові, - зазначив депутат міськради Андрій Шкула. - Там подібні питання щодо корупції вирішили в облдержадміністрації, під час подібного круглого столу, одразу на місці. Я наполягаю, щоб були керівники усіх зазначених структур. Питання ,які нас цікавлять, ми надсилали у повному обсязі особисто голові ОДА.

unnamed
unnamed

Громадські активісти звернули увагу на кадрові призначення та покривання корупційних дій у правоохоронних органах.

- Ми сьогодні спостерігаємо нестабільну ситуацію у правоохоронних органах через те, що кадрові зміни не відбуваються , - каже керівник Самооборони Тернопільщини Іван Ковалик. - Коли отримали сигнал про незаконний видобуток каменю в одному із районів , поїхали перевіряти. А підприємець почав дзвонити у поліцію за підтримкою. Мовляв ,чому мене перевіряють.

unnamed (2)
unnamed (2)

Усі питання обіцяли розглянути керівники облдержадміністрації та поліції. Їх детальніше обговорюватимуть на наступному засіданні круглого столу, яке відбудеться через два тижні.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Uy6s99_-Wt0&feature=youtu.be[/embed]

Фото, відео автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео