Найпопулярніша громадська організація Тернополя відзначає п’яту річницю

unnamed (36)

 «Молодіжне об’єднання «Файне місто» сьогодні, 15 вересня, відзначає 5-ту річницю. Нині ця організація є однією із найпопулярніших у Тернополі.

За час існування організації іі учасники реалізували понад 100 успішних проектів. Із її рядів вийшли знані тернопільські активісти і політики.

  • 5 років тому ми заснували ГО Молодіжне об'єднання «Файне місто». Цілих п'ять років. І це вже велика історія для організації. Хто був у засновниках? Молоді та активні студенти, які тоді поняття не мали, що очікувати від діяльності громадської організації, як вона буде розвиватися, чи буде до неї хтось долучатися. У нас тоді були лише мрії, ділиться емоціями одна із колишніх учасниць організації Мар’яна Зварич.
  • unnamed (34)
    unnamed (34)

За цих п'ять років учасники організації встановили декілька рекордів України, серед них:  «Найдовша шпаргалка» -  1093 метри і «Найбільша кількість студентів у тролейбусі».

  • За цей час організація виховала понад 500 молодих громадських активістів, котрі працюють в різних галузях! Скажу відверто - підіймати бойовий дух в молодих людей, аби вони змінювали себе, місто та країну справа не легка. Кожного року до нас приходить понад 100 людей, котрі хочуть розвитку, окремого підходу, можливостей та самоствердження, пише колишній голова ГО «Файне місто» Василь Томчишин.
  • unnamed (35)
    unnamed (35)

Серед досягнень організації були і інші. Її учасники чотири роки поспіль ставали Студентськими мерами Тернополя, і один раз - Студентським президентом України.

Редакція «ТЕРЕНУ» вітає учасників організації  «Молодіжне об’єднання «Файне місто» із 5-ою річницею. Бажає творчих успіхів, наснаги і реалізації усіх задуманих ідей.

Фото Мар'яни Зварич

Вибір читачів за тиждень

Відео