Орест Сарматський

Агро-новини 17 вересня

вер17

Новини аграрного сектору

Massey Ferguson презентує чотирьохциліндровий трактор потужністю 200 к.с. Трактор нової серії MF 6700 S.

Massey Ferguson анонсував випуск нової серії MF 6700 S, до якої входить перший у світі чотирьохциліндровий сільськогосподарський трактор потужністю 200 к. с., повідомляє Тraktorist.ua, посилаючись на agrimachinerynews.com.

Висока потужність чотирьох циліндрів та маневреність ставлять лінійку MF 6700 S в окремий клас. Новий S-ефект забезпечує максимальну потужність чотирьохциліндрового двигуна на рівні 200 к.с. (з системою управління потужністю двигуна EPM) у моделі MF 6718 S, яка разом з іншими п’ятьма моделями буде представлена на Innov-Agri 6-8 вересня в Утарвілі, Франція.

Компактний потужний двигун, колісна база 2,67 м та радіус повороту всього 4,75 м також роблять MF 6718 S найбільш маневреним сільськогосподарським трактором потужністю 200 к.с. Завдяки винятковому співвідношенню потужності до ваги, цей трактор поєднує високу продуктивність та оптимальну економію.

Серія MF 6700 S легко виконує операції з навантажувачем, а також забезпечує міцність, гідравлічну потужність та вантажопідйомність при складних роботах на полі.

17091
17091

Шість нових моделей серії MF 6700 S оснащені найсучаснішим чотирьохциліндровим двигуном об’ємом 4,9 л від AGCO Power. Цей двигун виробляє максимальну потужність від 120 до 175 к.с. з системою управління потужністю двигуна, що збільшує потужність на всіх моделях, максимально до 200 к.с. у моделі MF 6718 S.

«Massey Ferguson створила концепт високопотужних чотирьохциліндрових тракторів, і з новим MF 6600 здійснила прорив та створила абсолютно новий клас тракторів потужністю 150+ к.с. А тепер з S-ефектомми продовжуємо розвивати потужність до 200 к.с. в MF 6718 S»,— говорить директор з маркетингових послуг Massey Ferguson Кембел Скот.

За його словами, удосконалений двигун розвиває максимальну потужність вже при 2000 об/хв. та продукує максимальний крутний момент при 1500 об/хв., завдяки чому він забезпечує виняткову економію палива та чудову тягову силу, маючи ще достатньо в резерві. Це надає користувачам безліч переваг, які притаманні більшим, довшим та важчим шестициліндровим тракторам, вміщаючи їх в компактну та надзвичайно легку машину.

«Єдина схожість з серією MF 6600 – це зовнішній вигляд. Трактори серії MF 6700 S зазнали значних змін та нових розробок в конструкції двигуна, виборі коробки передач, гідравлічної потужності, чотирьохступінчастоі КП та неймовірного комфорту у кабіні», — додав Кембел Скот.

Податки за фермерів готовий платити НІБУЛОН

НІБУЛОН готовий заплатити податки за дрібних сільгоспвиробників.

ТОВ СП «НІБУЛОН» вирішило розпочати масштабну роботу по залученню до співпраці фізичних осіб. Такий крок може стати одним з механізмів поліпшення умов роботи на зерновому ринку, недопущення його тінізації, а головне — ефективним способом наповнення місцевих бюджетів, дефіцит фінансування яких позбавляє села України будь-яких перспектив розвитку соціальної сфери та інфраструктури, повідомляє Еlevatorist.com, посилаючись на прес-службу компанії.

17092
17092

«Звичайно, ми розуміємо, що сплата податків ні в якому разі не повинна відлякувати фізичних осіб на шляху до легалізації їх бізнесу. Одноосібник не повинен працювати у збиток, а повинен отримувати належну винагороду за свою працю на землі, реалізуючи його плоди за вигідними і справедливими цінами. Тому ТОВ СП «НІБУЛОН» готове на взаємовигідних умовах працювати і займатися операціями придбання сільгосппродукції в одноосібників і пропонує вигідний варіант співпраці з ними», — йдеться у повідомленні.

Уряд розкрив суми відшкодування ПДВ агросектору у 2016 р.

Уряд розкрив суми відшкодування ПДВ агросектору у 2016 р., про це AgroPolit.com повідомили у прес-службі ДФСУ.

«У зв’язку із змінами у чинному законодавстві протягом січня-червня 2016 р. сільськогосподарськими платниками, які використовують спеціальний режим оподаткування відповідно до статті 209 Податкового кодексу України, задекларовано 4,7 млрд грн з яких, 2,6 млрд грн - призначені для перерахування до Державного бюджету України, а 2,1 млрд грн - на їх спеціальні рахунки, для здійснення операцій з постачання сільськогосподарських товарів/послуг», - сказано у коментарі.

17093
17093

За даними прес-служби, у 2016 р. зберігається позитивна тенденція збільшення відшкодованих сум ПДВ, у тому числі і суб’єктам господарювання аграрного сектору.

Вибір читачів за тиждень

Відео