Тернопільський педагогічний університет став лідером серед ВНЗ за індексом прозорості (статистика)

f1

Згідно даних аналітичного центру «CEDOS», який на підставі досліджень та ретельного аналізу склав і оприлюднив рейтинг вищих навчальних закладів України за індексом адміністративної та фінансової прозорості, ТНПУ ім. В. Гнатюка потрапив в десятку кращих ВНЗ України.

За результатами рейтингу Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка посів 8 місце у десятці кращих ВНЗ! А якщо брати до уваги весь список, то варто зазначити, що у даному дослідженні брали участь 168 навчальних закладів країни. В той час як ТНТУ ім. Івана Пулюя зайняв 19 місце, а Тернопільський національний економічний університет - 135 місце, то для медичного університету у шкалі місця не було.

f2
f2

f3
f3

Прозорість діяльності вишів визначали, оцінюючи адміністративну та фінансову складову, стратегічний план розвитку, інформацію щодо працевлаштування випускників, висвітлення міжнародної діяльності, зовнішніх та внутрішніх зв’язків, а також повноту інформування усіма можливими засобами, що також відіграє значну роль.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео