У Тернополі запрацював учнівський парламент (фото)

4onbk9zwrau

Міський учнівський парламент «Наснага» відновив роботу після літніх канікул. До складу організації входять найактивніші учні тернопільських шкіл.

В той час, уже декілька років кілька представників «Наснаги» входять до складу Молодіжної міської ради.

- В нас з «Наснагою» досить тісний зв'язок, оскільки від них є три представника в Молодіжній міській раді. Також є профільний заступник, який займається суто роботою із учнями. Минулого року восени та навесні учнівським парламентом було реалізовано доволі багато проектів, - розповідає молодіжний мер Тернополя Вероніка Дякович.

tndddzeyx-4
tndddzeyx-4

На першому цього навчального року засіданні учнівського парламенту представили нового керівника. Ним стала учениця 10 класу тернопільської школи №11 Валерія Величанська.

- Ми придумали багато цікавих заходів, сподіваємося, що зможемо їх усіх реалізувати. Так, одним із перших, що ми робитимемо у цьому році, це плести маскувальні сітки для бійців АТО, адже знаємо, що із ними у зоні бойових дій є проблеми, - каже Валерія Величанська.

w4fxabvjxvi
w4fxabvjxvi

Учнівський парламент «Наснага» співпрацює із багатьма громадськими організаціями у Тернополі, серед основних: Молодіжне об’єднання «Файне місто», «Успіх» і Молодіжною міською радою.

pbvpna7sqi4
pbvpna7sqi4

Фото Тетяни Сендецької

Вибір читачів за тиждень

Відео