На вулиці Миру може з'явитися нова зупинка (фото)

1

Приватний підприємець Юрій Четвертак має намір провести реконструкцію зупинки громадського транспорту, що на вулиці Миру, 3.

Чоловік є власником магазину «Продукти» ще з 1996 року, а у 2000 році він подав до міської ради заяву, у якій містилось прохання надати чоловіку земельну ділянку площею 112,5 м. кв. під реконструкцію зупинки та облаштування перукарні. Вже у 2004 році прохання пана Юрія ТМР задовільнила і переобладнання зупинки провели, щоправда до сьогоднішнього дня споруда втратила свій естетичний вигляд.

2
2

На даний час Юрій Четвертак працює над оновленням цих об’єктів та з 2013 року виготовляє усі необхідні документи, які б дозволили йому збудувати нову споруду європейського зразка, яка згідно плану включатиме в себе сучасну зупинку громадського транспорту.

3
3

Як повідомляють у «Збудовано в Тернополі», чоловік за свій рахунок провів роботу з відновлення комунікацій, що забезпечують життєдіяльність будинку. До свого об’єкту пан Юрій зробив окремий ввід електрокабелю, провів ремонт частини електропідстанції, що живить будинок. Згідно договору з ЖЕКом, у нього на обслуговуванні більш ніж 400 м. кв. площі зупинки громадського транспорту, за які чоловік сплачує 587 грн щомісячно (за прибирання та утримання її в належному стані).

Мешканці будинку, що на вулиці Миру, 3, проти таких категоричних змін, але пан Юрій пояснює, що бажає покращити зовнішній вигляд зупинки, збільшити кількість робочих місць та надходжень до місцевого бюджету.

Фото «Збудовано в Тернополі»

Вибір читачів за тиждень

Відео