Голова Зборівської РДА забув на якій посаді працює?

Голову Зборівської РДА Ігоря Яворського окремі інтернет-ЗМІ називали одним з учасників стрілянини, яку вчинили високопосадовці в одному з ресторанів Кременця.

За інформацією тернопільських ЗМІ, саме голову Зборівської райдержадміністрації Ігоря Яворського поранили в ногу гумовою кулею.

Наші колеги з сайту "Погляд« отримали з цього приводу коментар від посадовця, де він, зокрема, зазначив: »Немає ніякого поранення! Я ходжу на роботу! У п’ятницю сесію райради проводив! Це чергові брехливі наклепи проплачених псевдо-журналістів! Шкода і гидко, що журналістика в Тернопільській області перестала існувати, або існує виключно, як ганебне явище – зведення рахунків чи паплюження людей".

От тільки пан Яворський призабув, що він працює на посаді голови районної державної адміністрації, а сесію районної ради проводить не він, а обраний депутатами голова районної ради.

Можливо, перш ніж називати тернопільську журналістику «ганебним явищем» варто не перебирати на себе невластивих повноважень, щоб ганебною на Зборівщині не стала сама влада?

Нагадаємо, що в одному з розважальних закладів міста відпочивала  компанія високопосадовців з кількох районів Тернопільщини. Серед відпочиваючих почалася сварка, і один з них вистрілив в нього з пристрою для відстрілу гумових куль. Наразі правоохоронці встановлюють особу стрільця та шукають свідків злочину.

Вибір читачів за тиждень

Відео