Скільки коштують заняття з репетитором у Тернополі?

105435_or

Уже наприкінці вересня тернопільські репетитори кажуть, що набрали на індивідуальні заняття багато школярів і навіть можуть відмовити у платних заняттях.

Такий попит на індивідуальні заняття виник ще перед запровадженням зовнішнього незалежного оцінювання в Україні. Тому і 2016-17 навчальний рік – не виняток, пише «Галас».

Найбільше у Тернополі пропозицій допомогти наздогнати, або ж покращити уже здобуті знання, є серед вчителів і викладачів англійської мови.

Враховуючи значний пласт освітян, які пропонують свої послуги, вартість годинного індивідуального заняття для школярів коливається від 45 до 100 грн.

«Підтягнути» німецьку мову за індивідуальною програмою вчителі пропонують за 60 – 100 грн. за год.;

Заняття з польської мови для школярів коштує у Тернополі від 50 і до 100 грн. за год.;

Тоді як годинне заняття з французької  – від 60 грн.;

Попри значну затребуваність українська мова та література залишається доступною для багатьох школярів-майбутніх абітурієнтів. Адже чимало вчителів не переступають порогу у 50-60 грн. за год. заняття;

А от покращити знання із фізики та хімії перед тестування вартуватиме 70-80 грн. за год. Тоді як заняття для учнів 6-7 класів коштуватиме на 10-20 грн. дешевше.

Можна у Тернополі знайти і репетитора з біології, який братиме за годину заняття всього 50 грн.

А вже на 10 грн. дорожче, 60 грн. за год. вартуватимуть заняття із математики та географії. Якщо ж дітей готуватимуть до тестування – вартість год. індивідуального навчання коштуватиме не менше 80 грн.

За додаткові знання з історії України тернопільські вчителі просять близько 75 грн. за год. а з всесвітньої історії – 60 грн. за год.

Та найбільше коливається ціна, якщо йде мова про репетитора з правознавства – у цьому випадку наздогнати програму чи готуватися до ЗНО може коштувати як 50 грн. за год., так і 150 грн. за год.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео