Тернопільський «Бібліофест» стартує вже завтра (фото)

Протягом трьох днів у нашому місті відбуватиметься масштабний фестиваль, у якому візьмуть участь 12 бібліотек Тернополя.

- Перед бібліотечним фестивалем наші всі директори бібліотек відвідали Форум видавців у Львові, - розповідає Олександр Смик. - Завдяки тому, що бібліотекарі відвідали Форум видавців, у нас з’явилися новинки літератури. Наголошую на тому, що бібліотечна справа рухається.

unnamed-21
unnamed-21

 «Бібліофест-VI» під гаслом «Читай! Формат не має значення» присвячений  Всеукраїнському дню бібліотек. Гостей свята запрошують долучитись до літературних читань, творчих вечорів, майстер-класів та презентацій. Програма цьогорічного заходу доволі насичена і цікава, адже в рамках «Бібліофесту» відбудеться відкриття арт-холу, бібліотеки-центру «Коронація слова» та презентація клубу кримсько-татарської культури «Ми вільний народ – Кримські татари».

unnamed-20
unnamed-20

- Ввечері ми запрошуємо вас на надвечір’я у бібліотеці, яке стартує о 18:30. В цей час студенти, музиканти, літератори і актори виступатимуть для вас. Хто знає, можливо це надвечір’я переросте у ніч в бібліотеці, - анонсує Світлана Козелко, директор комунальної установи «Тернопільська міська централізована бібліотечна система».

unnamed-22
unnamed-22

Крім того Тернопіль чекає поетів та письменників з України та області.

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео