Тернополянам варто знати, як правильно вибрати зубну пасту (фотофакт)

unnamed-37

Де ж у нашому місті придбати екологічно чисту зубну пасту? Відповідь потрібно шукати не піддаючись впливу реклами чи торгової марки, а на полицях магазинів.

Виявляється, що зубну пасту можна вибирати у звичайному магазині чи супермаркеті за її природною чистотою, про це пише Маріана Корнева на сайті INFOKAVA.

Адже, якщо ви зверне увагу на те, що кожен тюбик зубної пасти має позначку у вигляді прямокутника чи квадрату, який знаходиться внизу, то помітите, що зубна паста може бути різного складу та якості. Такий символ може бути позначений не одним кольором, а, як мінімум, чотирма:

unnamed-36
unnamed-36

- якщо ж квадратик зелений, то це значить, що ваша паста складається повністю з натуральних речовин;

- якщо він синій, то це означає, що там є і природні засоби, і медичні речовини;

- якщо ж він червоний, то це означає, що крім натуральних інгредієнтів, до складу зубної пасти входять деякі небезпечні хімікати;

- чорна позначка означає те, що паста складається з одних лише хімікатів, і нічого природного в ній немає!

Маркування косметичних та лікувальних матеріалів такого типу використовується виробниками вже доволі давно, але більшість споживачів про це навіть не здогадуються. Тому таку інформацію варто прийняти до уваги і вибирати зубну пасту лише з вмістом натуральних природних речовин. Пам’ятайте про це і бережіть своє здоров’я.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео