Оксана Бучко

Тернополяни розповідатимуть про свій край у плакатах, слайд-шоу, аудіо та відео

dscn8993

Представити історичні міста та містечка області як знахідку для туриста запрошують тернополян організатори обласного конкурсу. Переможцями будуть власники кращих ідей промоції туристичної привабливості Тернопілля.

Ініціює проведення конкурсу відділ туризму Тернопільської обласної державної адміністрації спільно з Національним заповідником «Замки Тернопілля».

- Ми хочемо популяризувати історичну та культурну спадщину Тернопільської області, - зазначає начальник відділу туризму Назар Яворський. - До речі, наше місто Теребовля бере участь в конкурсі, де визначають сім кращих туристичних міст України.  Тому підтримуйте у голосуванні. Окрім цього міста, Тернопільщина має і багато інших.

Переможців визначать у номінаціях: «кращий відеоролик»; «краще слайд –шоу» (кращий фоторяд)  — фотографії об’єкту в кольоровому зображенні, роздільною здатністю не менше 300 dpi.; «кращий аудіоролик»; «кращий туристичний плакат». Прийом заявок до участі в конкурсі — із 3 жовтня до 1 грудня. Тривалість аудіо та відео промоматеріалів має бути від до 3-х хвилин.

- Переможців визначимо 19 грудня - у День Святого Миколая, який являється покровителем всіх мандрівників, - каже представник Національного заповідника «Замки Тернопілля» Тетяна Думська. – Адже для мандрів на Тернопільщині є багато вартих уваги місць. Планували спершу таку акцію  для учнів та студентів. Але сьогодні до участі запрошуємо усіх охочих жителів Тернопільщини та гостей нашого краю, молодь віком від 16 років, громадські об’єднання, навчальні заклади, а також територіальні громади.

Форма заявки для участі у конкурсі розміщена на офіційних веб-сайтах організаторів конкурсу – Відділ туризму обласної державної адміністрації, Національний заповідник ,,Замки Тернопілля”, та на сторінці ,,Тернопільщина туристична”.

Конкурсні роботи подаються на розгляд в друкованому вигляді або на електронних носіях за адресою: 46021, відділ туризму Тернопільської обласної державної адміістрації, вул.Грушевського, 8 та можуть бути надіслані на електронну скриньку tourism.toda@gmail.com.

[embed]https://youtu.be/x1sgpjWb1Q8[/embed]

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео