Туристично-інформаційний центр Тернополя запрошує не лише туристів, а й містян (фото, відео)

Сьогодні, з нагоди святкування Міжнародного дня туризму, у нашому місті відкрили незвичайний заклад, завітавши в який мешканці Тернополя  і гості міста матимуть нагоду дізнатися цікаву інформацію про історичні памятки міста та заклади, які варто відвідати.

- Ми, нарешті, відкриваємо Туристично-інформаційний центр. Він унікальний тим, що у нас працює команда, і сьогодні виповнилось 50 днів, як наша команда прийшла до управління комунальних підприємств. За цей час ми багато чого зробили, - розповідає директор ТІЦ Тарас Ковальчук.

unnamed-16
unnamed-16

Сьогодні ж представлено інформаційну мапу, на якій зображено об’єкти , які спонукають туристів відвідати наше місто. А відтак у приміщенні Туристично-інформаційного центру можна випити каву та придбати подарунок чи сувенір своїм близьким.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=FjphKOkx2lM&feature=youtu.be[/embed]

- В Україні немає жодного Туристично-інформаційного центру, який працює цілодобово. Це специфіка Тернополя, - пояснює Тарас. - Оскільки більшість транспорту у нас приїжджає і відїжджає вночі. Відповідно до таких умов нам потрібно, щоб Туристично-інформаційний центр працював також і у нічний час. Вперше в Україні заклад працює в режимі соціального кафе, адже всі доходи від продажу кави та сувенірів підуть на розвиток туризму в місті.

unnamed
unnamed

unnamed-19
unnamed-19

unnamed-18
unnamed-18

unnamed-17
unnamed-17

unnamed-14
unnamed-14

unnamed-15
unnamed-15

unnamed-13
unnamed-13

unnamed-12
unnamed-12

unnamed-11
unnamed-11

unnamed-10
unnamed-10

unnamed-9
unnamed-9

unnamed-8
unnamed-8

unnamed-6
unnamed-6

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео