У Тернополі покажуть фільм про лідера національно-визвольного руху Ірландії

michael-collins

28 вересня тернополян та гостей міста запрошують відвідати показ фільму про національно-визвольну боротьбу Ірландії «Майкл Коллінз». Кінопоказ відбудеться у рамках проекту «Кіномарафон нескорених націй» передбачає періодичне проведення тематичних показів фільмів.

Кінострічка є біографічною і заснованою на реальних подіях. У ній розповідається про боротьбу Ірландії за незалежність на початку ХХ століття. Події розгортаються навколо Майкла Коллінза – державного і політичного діяча, лідера національно-визвольного руху Ірландії, генерала і керівника військової розвідки Ірландської Республіканської Армії. Чоловік понад усе любить свою країну і народ, тому вступає у боротьбу за її права та незалежність. Головні ролі виконують Ліам Нісон, Джуліа Робертс та Алан Рікман.

Після показу відбудеться обговорення фільму, тому усі бажаючі зможуть поділитися своїми думками та враженнями від стрічки.          Коли : 28 вересня о 17:00          Де: кінотеатр «Палац кіно» по вулиці І. Франка, 8.

Організатор: ВМГО “Молодіжний Націоналістичний Конгрес” разом з громадсько-політичним волонтерським рухом “Вільні Люди” та Альянсом Балто-Чорноморських Націй.

Для участі необхідно заповнити форму попередньої реєстрації: https://goo.gl/tA8aTX

Контактна особа: (098) 643 04 43 - Василь

 

Вибір читачів за тиждень

Відео