Волонтери відвідують сім’ї Героїв

Логістичний центр допомоги бійцям АТО, спільно із United Ukrainian American Relief Committee, Inc. (ЗУАДК) (Злучений український американський допомоговий комітет), започаткували напрямок допомоги родинам загиблих бійців під назвою «Відвідай сім’ю загиблого Героя».

Від початку літа, волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО Оля Дячишин та Христина Феціца, об’їжджали сім’ї загиблих в яких є неповнолітні діти та вручали грошову допомогу і подарунки від доброчинців. Поїздки здійснювалися по всій Тернопільщині, навіть у найвіддаленіші куточки. Відвідуючи родини, волонтери проводили анкетування, аби дізнатися про всі потреби та проблеми сімей.

Тепер про кожну дитину та її бажання ми публікуємо окремі дописи, аби їхня біда не була далекою та чужою. Вони віддали найдорожчу людину, щоб захистити від ворога-окупанта нас та рідну Україну.

Доброволець 80-ої аеромобільної бригади Іван Вітишин, з села Велика Лука Тернопільського района, загинув під час оборони Донецького аеропорта. Тиждень не було жодної інформації, рідні і друзі мали надію і вперто шукали Івана серед поранених і полонених. Згодом впізнали на відео з термінала. Іван Вітишин загинув захищаючи летовище з думками про родину та дітей, його так і знайшли - з фотографіями дітей в долоні…

У Героя залишилися троє доньок - Олександра, Марія та Софія. Дівчата захоплюються вишиванням та співом, мріють відвідати Францію. Проте найбільша мрія - аби в Україні панував мир. Родина не відмовиться від одягу, взуття та облаштування будинку.

Звертаємося до небайдужих тернополян, підприємців, українців закордоном слідкувати за історіями дітей та долучатися до здійснення їхніх мрій. Телефонуйте на «гарячу» лінію Логістичного центра допомоги бійцям АТО: (097)2-055-055.

Вибір читачів за тиждень

Відео