Депутатські розбірки почалися на Тернопільщині

ОДА2

«Устечко таки стане придністровським »Буковелем«! А ви, на жаль, людиною, як не були, так і не станете!!!», - так емоційно завершила свій коментар у facebook депутат Тернопільської обласної ради Лариса Римар.

Відповіла вона своєму колезі – Богдану Яциковському, який, використовуючи публікацію з сайту «Стіна» , недвозначно натякнув на «приховання серйозніших афер».

«Пане Яциковський! Ваш пост ще раз підтверджує, що я на правильному шляху у боротьбі проти продажних політиків у постмайданівській владі. Це ваша помста мені за перемогу Куценка проти вашої брехні на нього!», - зазначає пані Римар.

rymar_yatsykovskyj
rymar_yatsykovskyj

Як відомо, саме вона наполягала на тому, що головний лікар перинатального центру був звільнений незаконно, що днями підтверджено рішенням суду, який і поновив пана Куценка на посаді.

Також Лариса Римар активно виступила на останній сесії Тернопільської обласної ради, де захищала позицію колективу газети «Свобода». Їй опонував той же Богдан Яциковський, однак в підсумку, було прийняте рішення, яке, на думку Л.Римар, суперечить чинному законодавству та бажанню колективу.

На свого кривдника пані Римар обіцяє подати до суду.

«Тож на публічний наклеп будете саме ВИ відповідати у судовому порядку!!!», - написала депутат.

Вибір читачів за тиждень

Відео