Вони віддали найдорожчу людину, щоб захистити від ворога нас та рідну Україну

14519689_592364760936212_4398172014070035919_n

Про кожну дитину та її бажання волонтери публікують окремі дописи, аби їхня біда не була далекою та чужою. Вони віддали найдорожчу людину, щоб захистити від ворога-окупанта нас та рідну Україну.

Логістичний центр допомоги бійцям АТО, спільно із United Ukrainian American Relief Committee, Inc. (ЗУАДК) (Злучений український американський допомоговий комітет), започаткували напрямок допомоги родинам загиблих бійців під назвою «Відвідай сім’ю загиблого Героя».

Від початку літа, волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО. Оля Дячишин та Христина Феціца об’їжджали сім’ї загиблих в яких є неповнолітні діти та вручали грошову допомогу і подарунки від доброчинців. Поїздки здійснювалися по всій Тернопільщині, навіть у найвіддаленіші куточки. Відвідуючи родини, волонтери проводили анкетування, аби дізнатися про всі потреби та проблеми сімей.

Воробель Іван Володимирович із с. Кам’янки Підволочиського району Тернопільської області, боєць 80-ої окремої аеромобільної бригади, зник безвісти 5 вересня 2014 року біля м.Щастя в бою з російським диверсійним підрозділом. Впізнаний за експертизою ДНК.

Указом Президента України нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно). У бійця залишився 11-річний син Андрійко. Хлопчик захоплюється футболом, тенісом, мріє стати відомим футболістом, зустрітися із португальським футболістом, нападником збірної Португалії та іспанського клубу «Реал Мадрид» Кріштіану Роналду.

Звертаємося до небайдужих тернополян, підприємців, українців закордоном слідкувати за історіями дітей та долучатися до здійснення їхніх мрій. Телефонуйте на «гарячу» лінію Логістичного центра допомоги бійцям АТО: (097)2-055-055.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео