Тернополяни не бажають віддавати землю учасникам АТО

img_2901

Досі триває процес надання учасникам антитерористичної операції земель, які знаходяться на вулиці Львівській у Тернополі. І досі демобілізовані стикаються з певними труднощами.

Про те, як проходить процес підписання погодження меж масиву, розповіла голова правління ГО «Всеукраїнське громадське об’єднання учасників АТО Галичини» Ружена Волянська:

- Вже проведена розмова з Віктором Кібляром. За його словами, вся документація щодо землі на вулиці Львівській на даний момент перебуває в Головному управлінні Держгеокадастру Тернопільської області, де проходить процедуру затвердження. Щоправда, є 5 суміжників з ділянкою для учасників АТО, котрі ухиляються від підписання погодження меж масиву.

Члени всеукраїнського громадське об’єднання учасників АТО Галичини запевняють, що у випадку подальшої затримки, вони особисто завітають до тих осіб, які гальмують процес передачі земель бійцям.

- Одразу після погодження меж, ректор ТНЕУ має оформити нотаріальну відмову від користування цією ділянкою, а потім ділянка площею 84 га переходить у комунальну власність міста... – додає Ружена. - Наступного тижня дізнаємось про результати переговорів з пятьма суміжниками, котрі саботують підписання меж, і підемо далі.

Нагадаємо, що раніше земля перебувала на балансі Тернопільського національного економічного університету.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео