В Тернополі б’ють патрульних поліцейських просто в їхній службовій машині (доповнено)

68043

Двох патрульних поліцейських просто у їхньому службовому авто побив п’яний дебошир у неділю, 2 жовтня, близько 21 год.

Інцидент трапився після того, як патрульні прибули на виклик за адресою вул. Київська, 9а (зупинка громадського транспорту), де 45-річний п’яний чоловік чіплявся до перехожих.

Поліцейські запропонували тернополянину пройти обстеження на вміст алкоголю в крові. Той погодився, але в службовому автомобілі почав бити патрульних.

Спочатку дебошир вирвав нагрудну камеру а потім заїхав патрульному «на Адєсу». Ногами п’яничка побив іншу патрульну. Залишається тільки здогадуватись, як це можна зробити в маленькій «Тойоті Пріус», але травми виявилися доволі серйозними.

Закриті черепно-мозкові травми, струси мозку, проблеми з оком та вухом -  з такими діагнозами патрульні поліцейські звернулися в травмпункт міської лікарні швидкої допомоги. Жінка-патрульна не госпіталізовувалась, їй надано направлення на проходження судово-медичної експертизи.

П’яного тернополянина таки вдалося вгамувати, одягнувши на нього кайданки, після чого його помістили в ізолятор тимчасового тримання.

- Під час затримання правопорушник чинив активний опір і наніс незначні тілесні ушкодження патрульному. Інспекторам вдалося присмирити дебошира, одягнувши кайданки. Більше ніхто під час цього інциденту не постраждав. За даним фактом відкрите кримінальне провадження, - прокоментували інцидент у Патрульній поліції.

.

Вибір читачів за тиждень

Відео