Посібник року та кращий сайт бібліотеки – у Тернополі

biblioteka-dlya-molodi

До Всеукраїнського дня бібліотек за поданням регіональних відділень Президія Українська бібліотечна асоціація визначила переможців конкурсів та нагороджених відзнаками Української бібліотечної асоціації.

Цьогоріч сайт Тернопільської обласної бібліотеки для молоді визнано кращим серед бібліотек для юнацтва у Всеукраїнському конкурсі.

Сайт адаптивний до усіх гаджетів, а проста стрyктyра, новий дизайн, автоматичні переходи на сторінки у соцмережах дaють змoгy зрyчно та швидко шукати необхідну інформацію.

Перемогу у номінації «Кращий сайт бібліотеки для дітей/юнацтва» тернополяни розділили зі своїми колегами з Львівської обласної бібліотеки для дітей.

Примітно, що тернополяни заявили про себе і в іншій номінації. А саме – Бібліографічним посібником року стало видання

Мистці Тернопільщини. Ч. 1. Образотворче мистецтво : бібліогр. покажч. / департамент культури, релігій та національностей Терноп. облдержадмін., Терноп. обл. універс. наук. б-ка ; уклад. В. Миськів ; вступ. ст. І. Дуда ; кер. проекту та наук. ред. В. Вітенко ; ред. Г. Жовтко. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2015. — 496 с. — (Мистецька Тернопільщина).

До того ж, з нагоди свята Почесною відзнакою УБА «За відданість бібліотечній справі» у 2016 р. нагородили:

Пайонк Марію Володимирівну, завідуючу відділом краєзнавчої літератури та бібліографії Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Вибір читачів за тиждень

Відео