Тернопільського нардепа тошнить, коли чує, що треба вводити візи з Росією

maxresdefault

Скандальний нардеп від «Блоку Петра Порошенка »Солідарність" Олег Барна, що представляє в Парламенті Тернопільщину, схоже, виступає проти введення віз з Росією, як це днями анонсував голова Верховної Ради Андрій Парубій.

Свої думки пан Барна виклав у соцмережі facebook:

«Коли чую про необхідність введення візи з Росією від газової королеви, яка »сиділа« на російському газі, від радикалів за гроші Льовочкіна, який живе у Москві, від блазня НФ, котрий »молиться« на Яценюка з його проектом »Стіна«, та на Мартиненка, котрий з Росії не вилазить, від політичних повій »Самопомочі«, котрі свій юридичний бізнес »творили« із родиною Януковича, то ... МЕНЕ ТОШНИТЬ, ТЯГНЕ НА РВОТИ та щось підказує, що потрібно таки добре все вивчити, проаналізувати та передбачити наслідки для наших людей і країни».

barna_vizy_rosiya
barna_vizy_rosiya

Як відомо, політиків неодноразово звинувачували у подвійній грі в той час, коли Україна фактично веде війну з загарбницькою Росією. Найбільше критики дістається Президенту Петру Порошенку, бізнес якого розташований у російському Ліпєцку, і який перед виборами обіцяв закінчити АТО за лічені тижні.

Як стало відомо, фракція БПП не голосуватиме за постанову про введення візового режиму з Російською Федерацією. Про це під час спілкування з журналістами у парламенті,  заявив народний депутат фракції БПП Олексій Гончаренко.

Вибір читачів за тиждень

Відео