Віра Олександрович

На Тернопіллі фальсифікат розливали в антисанітарних умовах (фото)

dscn6117

Працівники податкової міліції виявили фальсифікований алкоголь на Тернопільщині.

Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ДФС) в області.

Нагадаємо, через ситуацію, що склалася у кількох областях України («Терен» писав про це ТУТ прим.) співробітники податкової міліції ГУ ДФС в області здійснюють додаткові заходи, спрямовані на недопущення в обіг алкогольних напоїв і сировини для їх виробництва, які становлять загрозу життю і здоров’ю людини.

dscn6116
dscn6116

- Нещодавно встановили факт виготовлення із метою збуту фальсифікованих алкогольних напоїв, - повідомили у податковій. - Фальсифікат розливали у приватному домоволодінні в антисанітарних умовах. Використовували пляшки, що вже були у користуванні. Аби надати «товарного вигляду», наклеювали підроблені марки акцизного податку.

Під час обшуку оперативники виявили і вилучили 243 пляшки фальсифікованих алкогольних напоїв, 23 літра спирту, знаряддя для виготовлення і упакування підроблених алкогольних напоїв.

- Загальна вартість вилучених підакцизних товарів становить 14,1 тис. грн, - уточнили у податковій. - Триває досудове розслідування.

dscn6119
dscn6119

До слова, усього від початку року співробітники податкової міліції області із незаконного обігу вилучили 1,9 тис. л алкогольних напоїв на суму 280 тис. грн, а також - 75,4 тис. л спирту на суму 7,4 млн грн. Завершили розслідування і спрямували до суду кримінальні провадження щодо 11 осіб, які незаконно виготовляли і продавали фальсифікат.

Фото, надані Відділом організації роботи Головного управління ДФС в області

Довідка. Про всі факти перебування в обігу фальсифікованих алкогольних напоїв просять невідкладно інформувати – цілодобово за номерами телефонів: 43-46-45, 43-04-16, а також у податкові інспекції і їхні відділення у районах.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео